• Byggmann

TAKTEKKING

Protan tak- og membraner gir unike løsninger og lang holdbarhet. Vi er fleksible og leverer produkter og systemer som passer ideelt både til større bygninger og prosjekter, og for private hjem, garasjer, fritidsboliger, m.m.
Protan tilbyr løsninger i verdensklasse både til store prosjekter og til privatboliger og fritidseiendom.
Med bruk av Protans tak og membransystemer kan du være trygg på at taket ditt får den beste beskyttelse mot vær og vind.
Våre løsninger monteres enkelt og sikkert uansett om taket er flatt, skrått, buet eller har mer krevende utforming. Protan PVC takbelegg finnes i mange farger og montering av profiler på takbelegget kan på synlige flater gi et ekstra flott visuelt utrykk. Protan har løsninger for tak, tilbygg, boder, hytter og annekser.
Protan har også membraner til utvendig og innvendige løsninger som takterrasser, terrasser samt våtrom, og vår radonmembran beskytter bygget ditt mot radon.
Protan er godkjent etter kvalitetsstandarden ISO9001 og miljøstyringsstandarden ISO 14001. Dette betyr at alle sider av virksomheten er kartlagt og kvalitetssikret og at produksjonen er innrettet slik at den medfører minst mulig negativ miljøpåvirkning – både lokalt og globalt.
– Protan produkter har lang dokumentert levetid og krever lite vedlikehold.

Arne Tøråsen AS, er godkjent for sveising av Protan