• Byggmann

OM OSS

ARNE TØRÅSEN AS

Arne Tøråsen AS har vært i byggebransjen i snart 30 år, det har gitt oss en unik ballast gjennom stor fagkompetanse og lang erfaring. Og ikke minst stor lokalkunnskap. Vi kjenner markedet godt, og markedet vet hva vi står for.

Vi har alltid drevet effektivt og nøkternt, det har vært en god ballast i tider med redusert aktivitet i markedet. Også det utgjør en trygghet for våre kunder i forhold til mange profittbaserte døgnfluer i bransjen.

Våre tjenester favner alt innen tømrerfaget, og vi påtar oss gjerne totalentrepriser både på nybygg og restaurering. I bunnen for alle våre oppdrag ligger et solid håndverk, en sterk interesse for faget og et intenst ønske om å ha fornøyde kunder. I sum gir det kunden kvalitet og trygghet på at han eller hun får det produkt som er forventet.

KOMPETANSE

Vi har bred og god fagkompetanse innen tømrere, forskalingssnekkere, flisleggere og malere.

Fagkompetanse er et nøkkelord i vår bedrift, derfor forsøker vi å legge forholdene best mulig til rette for et utviklende og godt arbeidsmiljø. Det gjøres blant annet gjennom hyppig kompetansepåfyll, samt varierte og utfordrende arbeidsoppgaver.

Vi har bred fagkompetanse i eget hus, det gjør at vi kan jobbe både strukturert og effektiv. Ved behov leier vi inn ekstern kompetanse, men setter like høy krav til våre samarbeidspartnere som til oss selv for å sikre den kvaliteten våre kunder fortjener.

Vi har status som lærlingebedrift og dette ser vi på som viktig både for å rekruttere kompetent arbeidskraft og å videreføre fagkunnskapen.

I vår bedrift benytter vi lokale, faste ansatte, der andelen av faglært personell er høy. Vi vet hvilke krav som stilles, og setter vår ære i å levere ett solid og godt håndverk som skal vare.

TJENESTER

Totalentrepriser
Vi står for prosjektering, og vi tegner huset, hytta, garasjen eller tilbygget for deg og sørger for at du får et bygg som er ideelt til behovet og til tomten.

Vi tilbyr totalentrepriser av alle typer hus og hytter. Det innebærer hele prosessen, fra byggesøknad og byggemelding til din nye bolig står klar til innvielse.

Med andre ord; en god og varig investering.

Snekring
Vi tar på oss alle typer snekkeroppdrag, og har lang og bred kompetanse innen faget. Vi har en høy andel av faglært lokalt mannskap som alltid legger sin ære i å levere ett godt, solid (og tradisjonelt) håndverk.

Vi er opptatt av å ha trygge og fornøyde kunder!

Arne Tøråsen As  er godkjent  Autorisert Takentreprenør for legging av Protan membraner.

Maling, tapetsering, gulvlegging
Vi utfører innvendig og utvendig malingsarbeide, sprøyte og dekorasjonsmaling, gulv og flislegging, tapetsering, gulvsliping, gulvsparkling og legging av våtromsvinyl\belegg på bad.

I tillegg til tradisjonelt malingsarbeide, har vi eget sprøyterom for maling av innredninger, kjøkken, dører osv.

Med faglært personell med lang fartstid sikrere vi høy kvalitet på alle oppdrag innenfor faget.

Mur og grunnarbeid
Vi utfører de fleste typer forskalings, støpe og murer oppdrag.

HMS

Vi legger sterk vekt på et godt og trygt arbeidsmiljø, og har alltid HMS integrert i våre daglige rutiner.

Vi jobber alltid etter en null-skade-visjon både på personell, utstyr og det ytre miljøet. At vi har lavt sykefravær, er det beste skussmålet på at våre ansatte trives på jobb.